Dino-Lite Darkfield/Brightfield backlightmodule BL-CDW

De Dino-Lite backlightmodule BL-CDW maakt het mogelijk twee verschillende soorten verlichting te gebruiken: helderveld en donkerveld. In de helderveld-modus, wordt het object vanaf de onderzijde leven...

Lees meer

Naam
Aantal Prijs
Backlight illuminator darkfield BL-CDW
Excl. BTW: € 259,00 Incl. BTW: € 313,39
Artikelcode: 7M26.3.50
Excl. BTW: € 259,00 Incl. BTW: € 313,39
Artikelcode: 7M26.3.50

Productomschrijving

De Dino-Lite backlightmodule BL-CDW maakt het mogelijk twee verschillende soorten verlichting te gebruiken: helderveld en donkerveld. In de helderveld-modus, wordt het object vanaf de onderzijde levendig belicht zodat de vorm en structuur van het monster op een heldere achtergrond worden weergegeven. Met donkerveld verlichting, zal het doorgelaten licht de microscoop niet bereiken en zal dus geen deel van het beeld uitmaken.

Het beeld zal heldere objecten te tonen op een bijna zwarte achtergrond. Dit type licht is niet alleen geschikt voor geprepareerde objecten, maar ook voor levende specimen zoals flagellum, de pseudopod beweging, spirochete en meer. Beide soorten verlichting zorgen voor een hoog contrast, heldere beelden en voegt een hele nieuwe dimensie toe aan de digitale handheld microscopen Dino-Lite met vergrotingen boven de 100x.

Dimensions: 5.1cm (H) x 5.43cm (D)
Weight: 178 g
Compatible with: All Dino-Lite models, except long working distance models
Package contents: BL-CDW, Power adapter
ESD-Safe: No