Bij vragen bel ons: +32 (0)14 482382

Snelspanklemmen

Snelspanklemmen

5 producten

per pagina
Sorteer op
Snelspanklemmen UTS
Snelspanklemmen UTS

Vanaf € 617,10Incl. btw € 510,00Excl. btw

Snel verstelbare klem VQS
Snel verstelbare klem VQS

Vanaf € 278,30Incl. btw € 230,00Excl. btw

UTS snelspanklem onderdelen
UTS snelspanklem onderdelen

Vanaf € 3,63Incl. btw € 3,00Excl. btw

EVS snelspanklem onderdelen
EVS snelspanklem onderdelen

Vanaf € 6,05Incl. btw € 5,00Excl. btw

Snelspanklem EVS
Snelspanklem EVS

Vanaf € 361,79Incl. btw € 299,00Excl. btw

Wat is een snelspanklem?

Onze snelspanklemmen zijn boormachineklemmen die met behulp van een hendel snel een werkstuk kunnen opspannen. Hierdoor kan het werkstuk in een korte tijd worden gewisseld. Dit geeft een enorme tijdswinst tegenover andere boormachineklemmen waarbij een spindel aangedraaid moeten worden om het werkstuk vast te zetten. Hierbij moet wel rekening gehouden dat een snelspanner minder druk op het werkstuk heeft als een normale boormachineklem. Ondanks dat heeft de snelspanklem zijn voordelen bewezen, en verkoopt Hogetex dit type boormachineklemmen reeds jaren. Een topproduct voor een snelspan boormachineklem zijn de modellen van het merk ERON!

Snelspanklemmen van ERON?

ERON is een Japanse firma die reeds een half decennia machineklemmen fabriceert in Japan. Het is dan ook op kwalitatief gebied echt een Japans product waarbij kwaliteit vooraan staat! ERON heeft twee machine snel span klemmen. Het type EVS en UTS.

De ERON E-9250 EVS boor snelspanklem van ERON.

De EVS „QUICK ACTION VISE“ boormachineklem gebruikt twee hendels om het werkstuk vast te zetten. Met de rode knop zet je de bek in zijn beweegbare stand, met de zwarte knop wordt het werkstuk vastgezet, vervolgens wordt de hendel met de rode knop weer gebruikt om het werkstuk vast te zetten. De EVS is er in vier modellen met elk zijn eigen bekbreedte. Hierbij begint het met de EVS-75-3 met een bekbreedte van 75mm. De grootste is de EVS 200-8 met een bekbreedte van 200mm. Het type EVS heeft uitsparingen voor de aansluiting op t-gleuven.

De ERON E-9350 UTS boorsnelspanklem van ERON

De UTS „UNILEVER ACTION VISE“ is een snelspanner pur sang! Deze heeft 1 hendel waardoor het wisselen nog sneller gaat en de handeling kan worden uitgevoerd met één hand! Het klemmechanisme bestaat uit een excenter dat geheel gehard en precies geslepen is, zowel de bekken als de geleidingsstangen zijn geheel doorgehard. De UTS versie is er in drie modellen. De kleinste is de E-9350 UTS 75-3, deze heeft een bekbreedte van 75mm. De grootste is de UTS 125-5 met een bekbreedte van 125mm. De UTS heeft een prismabek aan de vaste zijde van de klem. Aan de verschuifbare zijde is er een platte bek.

Snelspan klem van VERTEX?

De boorsnelspanklem VQS van Vertex! Deze VERTEX boorklem kan ook snel versteld worden. Deze klem is speciaal ontworpen om snel te kunnen klemmen. Met precisiedraad waardoor een werkdruk ontstaat van 800kg. Horizontaal en verticaal te gebruiken. Met snelverstelsysteem, klik het verstelsysteem omhoog en de klem kan snel in elke positie gezet worden. De VQS modelreeks van VERTEX heeft drie modellen, met drie verschillende bekbreedtes, de kleinste heeft een bekbreedte van 80mm. De grootste heeft een bekbreedte van 130mm.