Bij vragen bel ons: +32 (0)14 482382

FAQ:

Q:

Hoe lang zijn de levertijden bij Hogetex ?

A:

Hogetex probeert bij alle producten die veel verkocht worden, deze op voorraad te houden. Op onze website zijn deze zichtbaar met een groene stip. De waarschijnlijkheid is dan 98% dat u de artikelen de volgende dag al geleverd krijgt. Bij producten zonder stip, zijn het artikelen die de fabrikant eerst aan ons levert, en dus kunt u daar rekenen op een levertijd van enkele dagen tot enkele weken. Voor een nauwkeurige levertijd kunt u ons bellen. Bij producten met een rode stip hebben wij op dat moment een langere levertijd van meerdere weken. Voor een nauwkeurige levertijd kunt u ons bellen (+31-(0)315-617171).

Q:

Hoe kan ik bij Hogetex betalen ?

A:

Hogetex levert aan zijn klanten op rekening. U krijgt een betalingstermijn van 30 dagen. U kunt ook een betalingskorting nemen van 2% bij betaling binnen 10 dagen. We zijn bezig de website uit te breiden met nog meer betalingsmogelijkheden, zoals Paypal en Ideal. Zodra deze op onze website bij de betalingsmodule getoont wordt, kunt u er gebruik van maken. Nu al kunt u als u contact opneemt met onze klantenservice het bedrag betalen met Paypal.

Q:

Wat zijn de verzendkosten bij Hogetex?

A:

Wij leveren boven de 200 euro franco, mits de goederen via DPD kunnen worden gestuurd (minder als 30 kilo). Onder de 200 euro rekenen we 7 euro verzendkosten.

Q:

Wat zijn de verzendkosten als het om een extra zwaar product gaat (>30 kg), of om een extreem lang product (meer als 1,75 meter).

A:

Wij vragen dan bij een transporteur de prijs op voor deze pallet zending, en vervolgens nemen wij contact met u op voor de extra kosten.