USB Microscopen


De Dino-Lite Digitale microscopen reeks


Dino-Lite digitale microscopen bieden een krachtige, draagbare en veelzijdige oplossing voor microscopische inspectie bij tot wel 900x vergroting. Tevens beschikken ze over hoge resolutie 5 Megapixel sensoren en veelzijdige en professionele software / hardware functionaliteit. Dit onderscheidt de Dino-Lite reeks van vergelijkbare producten.

Dino-Lite, als uitvinder van de handheld digitale USB microscoop, is de marktleider en industriestandaard voor de digitale microscopen. Tegenwoordig is de Dino-Lite digitale microscoop een onvervangbaar instrument voor duizenden professionele bedrijven en individuen wereldwijd.

Met meer dan 150 modellen biedt de Dino-Lite reeks meerdere aansluitmogelijkheden: USB, TV of VGA, alsmede gespecialiseerde verlichting, zoals ultraviolet of infrarood, en talrijke vergrotingsopties. Een breed scala aan statieven en accessoires completeert de product line-up, en zorgt ervoor dat de Dino-Lite reeks oplossingen biedt voor de behoeftes van de thuisgebruiker, tot aan de meest veeleisende professional.

Al deze eigenschappen maken van de Dino-Lite digitale microscoop de ideale oplossing voor:
- Industriële inspectie: kwaliteitscontrole, montage, reparatie, materialen foutanalyse
- Professioneel: politie/recherche, conferencie, detectie van namaakproducten
- Afdrukken en textiel: kwaliteitscontrole, diepgaande materiaal inspectie, metingen
- Onderwijs: wetenschaps- of scheikundelaboratorium, presentaties, training
- Biologie (plantkunde, entomologie)
- Persoonlijk: hobbies, documentatie van een verzameling, schilderijen, antieken
- En veel meer.. Klein in omvang, maar vol met functionaliteit. De Dino-Lite digitale microscoop is een wonder van techniek.

Uitgebreide documentatie vindt u hier.


Productgroepen:

Dino-Lite Universal:
De Dino-Lite Universal serie biedt een breed assortiment van Dino-Lite producten met de hoogste beeldkwaliteit, zeer gebruikersvriendelijke software met uitgebreide meetmogelijkheden en een aantal unieke hard- en software functies om ook de meest veeleisende gebruiker tevreden te stellen.

Dino-Lite Hoge vergroting:
Dino-Lite modellen in de "High Magnification" serie hebben een vergroting van meer dan 200 keer, en bieden vergrotingen van 400x, 500x of zelfs 900 keer. Microscopen in deze serie hebben een beeldresolutie van 1.3 megapixel en 5 megapixel, een USB-aansluiting en tevens de gebruiksvriendelijke DinoCapture software. Ook zijn er diverse modellen beschikbaar met ingebouwd polarisatiefilter om reflectie en schitteringen te verminderen of bijvoorbeeld modellen met een extra robuuste metalen behuizing.

Dino-Lite Lange werkafstand:
Voor werkzaamheden waarbij extra afstand tot het object en een groter gezichtsveld (Field of View) vereist is, biedt Dino-Lite een reeks van lange werkafstand (Long Working Distance) microscopen aan. De extra werkafstand en groter gezichtsveld maken deze serie tot een ideale oplossing voor werkzaamheden zoals reparatie, re-work, assemblage of voor werkzaamheden met grote of breekbare voorwerpen die niet mogen worden aangeraakt.

Dino-Lite Speciaal Licht:
Veel gespecialiseerde toepassingen in de wetenschap, het forensisch onderzoek, de industrie, de techniek of in de medische sector, vereisen microscopen met speciale verlichting. Voor deze vele specifieke toepassingen zijn Dino-Lite modellen gemaakt met speciale lichtbronnen zoals ultraviolet licht, infrarood verlichting, fluorescente verlichting of combinaties tussen de verschillende soorten verlichting.

Dino-Lite High-Speed Real-Time:
Voor het werken in omgevingen waar het gebruik van een computer niet gewenst is, of indien een real-time video stream noodzakelijk is, kan een Dino-Lite met DVI, VGA of direct TV-aansluiting de beste oplossing zijn. Alternatief voor dit type is het High speed real time Dino-Lite met USB 3.0 voor aan de computer met een snelle verbinding.

Dino-Lite Basic:
Voor algemene toepassingen waar een hoge resolutie en geavanceerde hardware en software functies niet strikt noodzakelijk zijn is de Dino-Lite basic een goede keuze. Deze modellen zijn voordelig en eenvoudig te gebruiken, maar hebben wel de zelfde duurzaamheid en kwaliteit van de geavanceerdere Dino-Lite Pro modellen.

Dino-Lite Mobile:
Een combinatie van een Dino-Lite digitale microscoop met hoge vergroting en een draagbare digitale recorder.

Accessories. Een breed scala aan statieven, kappen, microscoop tafels en andere accessoires wordt aangeboden. Alle originele Dino-Lite accessoires zijn gemaakt met dezelfde hoge ontwerp- en materiaalkwaliteit.