Dino-Lite Universal


De Dino-Lite Universal serie biedt een breed assortiment van DinoLite producten met de hoogste beeldkwaliteit, zeer gebruikersvriendelijke software met uitgebreide meetmogelijkheden en een aantal unieke hard- en software functies om ook de meest veeleisende gebruiker tevreden te stellen.

Dit deel van het Dino-Lite assortiment bestaat uit DinoLite modellen met een USB-aansluiting met een vergroting tot 200 keer en een beeldresolutie van 1.3 megapixel en 5 megapixel. Voor het werken met reflecterende objecten kunt u de modellen kiezen met het ingebouwde polarisatiefilter met aanpasbare polarisatie. Voor de beste look en feel en extra duurzaamheid bieden wij modellen in een robuuste aluminium behuizing.

De Dino-Lite Edge serie is een speciale categorie binnen de Universal serie, de Edge-modellen beschikken over een nog betere beeldkwaliteit en een grotere flexibiliteit. De hoogwaardige optiek zorgt voor een zeer scherpe, heldere en natuurlijke weergave van de kleuren met zeer lage aberratie en vignettering. De verwisselbare kapjes bieden nog meer flexibiliteit voor diverse professionele toepassingen.

Dino-Lite producten met een lange werkafstand, speciale verlichting zoals UV-of IR, of bijvoorbeeld modellen met een hoge vergroting tot 900 keer kunt u vinden in een van de andere productcategorieën.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2