Bij vragen bel ons: +32 (0)14 482382

Vibratiemeters en toebehoren

Vibratiemeters en toebehoren

3 producten

per pagina
Sorteer op
Pentype vibratiemeter TV-200
Pentype vibratiemeter TV-200

Vanaf € 392,65Incl. btw € 324,50Excl. btw

Vibratiemeter TV-300
Vibratiemeter TV-300

Vanaf € 598,95Incl. btw € 495,00Excl. btw

Vibratiemeter
Vibratiemeter

Vanaf € 131,77Incl. btw € 108,90Excl. btw

Een trillingsmeter kopen van Hogetex!

Voor trillingsmetingen heeft Hogetex een aantal apparaten in zijn assortiment! Een trillingsmeter ook wel virbatiemeter genoemd kan trillingen meten voor het prefentief onderhoud van machines en installaties en meet de vibratie van lagers en assen. Deze vibratiemeters / trillingsmeters zijn geschikt voor het meten van onbalans aan machines, lagers, tandwielen etc. De trillingsmeters kunnen snelheid, acceleratie, verplaatsing, rotatie en frequentie meten. Door analyse van trillingen, bijvoorbeeld de verplaatsing en de frequentie (de spectrum) kunnen conclusies getrokken worden over de staat waarin de machine verkeert. Een trillingsfrequentie van een aantal malen de omwentelingsfrequentie kan bijvoorbeeld zijn door schade aan een lager, as of schoepenrad. Met een trillingsmeter / vibratiemeter worden niet alleen uitvallen van de machine voorkomen, deze kan ook beter ingeschat worden of er een revisiestop ingepland moet worden en wat er moet worden vervangen.

Welke trillingsmeters heeft Hogetex in zijn assortiment

TV-200 van Time

Deze kleine handelbare trillingsmeter is in penvorm! U houdt het apparaat met de ingebouwde sonde tegen het object en deze geeft dan de waarde. De Tv-200 van Time heeft een groot meetbereik van 0,1cm/s tot 199,9 cm/s en kan tevens de frequentie meten met een bereik van 10 Hz tot 1000 Hz ! Het is een erg handbaar en makkelijk apparaat met ingebouwde sonde.

TV-300 van Time

Deze trillingsmeter TV-300 van Time is een mobiele analysator met een multi-functioneel LCD scherm. Het LCD-scherm met achtergrond-verlichting en instelbaar contrast toont: de Piek-acceleratie, de snelheid in RMS, de verplaatsing in piek tot piek simultaan. Tevens heeft het de mogelijkheid om bovenstaande waarde vergroot in het scherm te tonen en het tonen van een kompleet spectrum. Er is ook een automatische analyse voor de maximale waarde in spectrum. De levering is in een etui, inklusief sonde, magneetvoet, naald-sonde en oplaadunit.

De trillingsmeter 6M37.1.01 van Hogetex

Deze trillingsmeter heeft ook een seperate sonde, zoals de TV-300 van Time. Hij heeft vele mogelijkheden met een breed meetbereik! De snelheid, acceleratie, verplaatsing, toerental en frequentie kan hij meten. Tevens heeft hij mogelijkheden voor het aansluiten aan de PC.