Bij vragen bel ons: +32 (0)14 482382

Tachometers

Tachometers

3 producten

per pagina
Sorteer op
Digitale Stroboscoop
Digitale Stroboscoop

Vanaf € 299,48Incl. btw € 247,50Excl. btw

Digitale handtachometer
Digitale handtachometer

Vanaf € 5,81Incl. btw € 4,80Excl. btw

Digitale Toerentellers
Digitale Toerentellers

Vanaf € 65,22Incl. btw € 53,90Excl. btw

Een analoge of digitale Tachometer van Hogetex?

Hogetex heeft van de firma Teclock een mechanischer tachometer. Tachometers worden ook wel toerentellers genoemd. Deze Teclock L of HL zijn nog maar beperkt leverbaar, dus als u graag zo'n apparaat wilt hebben kunt u deze nu nog kopen! We verkopen dit type al  jaren lang maar Teclock heeft besloten met dit type te stoppen, en dus kunnen wij alleen nog verkopen wat wij op voorraad hebben! De reden waarom Teclock stopt met deze analog tachometer / toerenteller is de opkomst van de digitale tachometer / toerenteller!

De digitale tachometer / toerenteller van Hogetex

Hogetex verkoopt zijn eigen digitale Tachometer / toerenteller, in drie varianten. De eerste type is een toerenteller met een lasermeting. Daarnaast is er nog een tachometer met contactmeting. Het derde alternatief is een gecombineerd apparaat, die beiden kan. Deze producten van Hogetex hebben een uitstekende kwaliteit / prijs verhouding. Vanzelfsprekend krijgt u twee jaar garantie op onze producten.

De digitale tachometer / toerenteller van Rhein Tacho.

Tevens hebben wij de tachometer Rotaro en Redpoint van Rheintacho in ons programma. De Rotaro is de tachometer met een contactmeting. De Redpoint is een tachometer met een optische meting. Voor optische metingen zijn zogenaamde reflectiestickers nodig. De sticker wordt op het roterende gedeelte geplaatst en deze reflecteren naar het meetapparaat waardoor een meting kan plaats vinden. Deze reflectiestickers staan als extra bij het product.

Digitale Stroboscoop van Hogetex

Onze stroboscoop kan zowel worden gebruikt als stroboscoop om vibraties en onregelmatigheden te ontdekken. Maar is tevens ook bruikbaar als tachometer om het toerental te bepalen. Voor zowel een lichte als donkere omgeving.