Centers

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een draaibank center kopen bij Hogetex?

Hogetex heeft vele verschillende soorten centers, van diverse merken! Van een vast center draaibank tot vele soorten meedraaiende centers met diverse konussen. Een veel gevraagd model bij Hogetex is het meedraaiend pijpcenter BC! Dit model heeft verschillende maximale diameters voor het opspannen van werkstukken, tot wel 206mm! Op aanvraag zelfs nog groter! De opnames zijn er van MK3 tot MK6. Het maximale toerental wordt er ook bij vermeld. Vanzelfsprekend is het toerental lager bij grotere centers.

Welke merken draaibank centers verkoopt Hogetex?

Wij verkopen centers uit Japan van BALL (IIDA) en KABUTO. Tevens verkopen wij meedraaiende centers uit Taiwan van VERTEX, LI-HSUN en MATAC. Daarnaast hebben wij ook nog het merk SOBA.

BALL (IIDA) Centers

Deze centers verkoopt Hogetex al decennia! Deze Japanse centers zijn bijzonder goed van kwaliteit door de hoogwaardige japanse lagers. Wij noemen het dan ook een meedraaiend super center. De centers hebben een unieke gepatenteerde constructie waarbij het center driemaal gelagerd is. Deze centers hebben wij in een normale uitvoering, en de zogenaamde NC uitvoering. Deze NC uitvoering is de kopieeruitvoering met een extra verlengde punt zodat bij het draaien goed bij het werkstuk kan worden gekomen.

KABUTO Centers

Het Japanse merk Kabuto heeft een uitgebreide reeks van centers met verwisselbare punten. Of nu in MK2, MK3, MK4 of MK5, voor deze centers zijn er diverse inzetstukken beschikbaar. Zoveel zelfs dat wij deze niet op onze website hebben. Vraag de verkoop van Hogetex naar de inzetstukken voor de benodigde konus! Op de afbeeldingen ziet u al welke er beschikbaar zijn. Wij geven u dan een levertijd en prijs. De centers voor inzetstukken zelf van Kabuto staan wel op onze website.

VERTEX / LI-HSUN

centers uit Taiwan Diverse centers uit Taiwan hebben wij standaard op voorraad! Taiwan staat bekend als uitermate hoog kwalitatieve leverancier voor machinegereedschap!

Dit geldt ook voor de meedraaiende centers!

Universele meeneemcenter van MATAC uit Taiwan

MATAC heeft o.a. universele meeneemcenters. Deze zijn gefabriceerd uit een hoogwaardige staalsoort, en zorgvuldig gehard op ca. 62 HRC. De neemeemcenters hebben een hoge rondloopnauwkeurigheid. Ze zijn verkrijgbaar in MK4 met drie verschillende grote voor de diameter van het werkstuk.